Wat zeggen onze klanten over Vintations? 

We genoten gisteren van een degustatie biowijnen van Vintations Wines and more. Eerlijke en heerlijke wijnen met elk hun eigen karakter. Onder de indruk van de professionele en bezielde uitleg van Caroline over haar wijnen. De ziel van de wijnboer, zijn passie en respect voor zijn druiven proefden we door haar uitleg mee. Wat een mooie visie en korte keten om ons zo mee te laten genieten. We kijken uit naar onze bestelling.

Chris VB

Dankzij de (h)eerlijke wijnen die we steeds ontdekken bij Vintations hoeven we ons nooit zorgen te maken over wat we zullen serveren wanneer we vrienden uitnodigen. De complimenten die we vaak krijgen over onze wijnkeuze nemen we er graag bij en als we dan kort het verhaal van de Italiaanse wijnboeren eraan vastplakken, wordt er meestal nog een keer extra getoast . De degustaties die Caroline organiseert, zijn altijd supergezellig en leerrijk, steeds iets om naar uit te kijken!

Claire VDB

Big bubbles, no troubles: fantastische spumante ontdekt, een echte parel via Vintations Wines and more.
Sì, sì... en, beste seafood & kreeft smullers: probeer zeker de Ori van Il Palagione. Drink deze witte niet te koud, dan komt zijn smaak helemaal tot zijn recht, topper!
Om je top-gerecht met rood verder te zetten: Caccia al Palazzo is mijn favoriete allround rode vanwege zijn volle afdronk mede dankzij de eikrijping.
Ik kijk uit naar de volgende ontdekkingen!

Laurent VT

Winkelwagen