Samen proeven: bij Vintations of bij jou

Vintations Degustatie

Een Vintations Degustatie is op inschrijving op een datum en locatie die wij voorstellen. 

Private Tasting

Een Private Tasting 'try and buy' organiseer jij bij jou thuis of in jouw bedrijf voor jouw vrienden, kennissen, familie, collega's e.a. die van wijn houden.

Degustatiebox

Met een degustatiebox van Vintations proef jij onze wijnen waar, wanneer en met wie jij wilt.
Klik hier voor onze huidige degustatieboxen.

Kom je naar een Vintations Degustatie of organiseer je een Private Tasting ‘try and buy’ bij jou thuis?”

Tijdens beide soorten van degustatie neem ik de wijnliefhebber mee op een viticulturele reis doorheen Italië.

Ik vertel over de wijnbouwer en onze ontmoeting en rondleiding op het wijnlandgoed, maar ook over o.a. de geschiedenis van de druif, de keuzes van de wijnbouwer tijdens het vinificatieproces, en ik licht algemene wijnbegrippen toe.

Ik suggereer altijd de wijnen voor het komende seizoen en adviseer daarbij gepaste gerechten.  We navigeren samen door het assortiment: je degusteert en vergelijkt en maakt zo de juiste keuze.

Aan het einde van de degustatie bestel je je wijnen en zorgen wij ervoor dat alles drie tot vier weken nadien geleverd wordt.  We importeren met andere woorden op jouw maat en volgens jouw smaak rechtstreeks van bij de kleinschalige wijnbouwer in Italië.

Wens jij jouw wijnen tijdens één van de Vintations Degustaties te proeven en aan te kopen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij houden je op de hoogte van de data en de locatie.

Organiseer je graag een Private Tasting ‘try and buy’ bij jou thuis voor vrienden, familie of collega’s die graag authentieke en eerlijke wijnen in huis halen? Dat kan, we bespreken het samen.

Winkelwagen